'Mali znak pažnje'

Mljekara Capra Domestica darovala stanovnicima Sitnog Donjeg proizvode od kozjeg mlijekaFoto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Mljekara Capra Domestica iz Sitnog Donjeg u suradnji s tamošnjim Mjesnim odborom i Civilnom zaštitom darovala je stanovnicima mjesta preko 150 litara kozjeg mlijeka, jogurta i kefira.

– Ugodno su me iznenadili, a budući da je kozje mlijeko jako zdravo i moja djeca ga jako vole, dobro će mi doći taj mali znak pažnje – kazala je mještanka Marija Vranjić.

Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

U izazovnim vremena, kako kažu iz Capre Domestice, odlučili su pomoću svojim sumještanima i tako bar malo olakšati im život dok prođe situacija s koronavirusom.

– Kozjim mlijekom liječeni su upala pluća i tuberkuloza, hepatitis, reumatske, dišne i neke druge bolesti te sniženi krvni tlak – rekli su iz mljekare.

Članica civilne zaštite i zamjenica predsjednika mjesnog odbora Sitno Donje, Ana Čorlija, priskočila je upomoć te uz asistenciju još nekoliko sumještana dostavila mlijeko Sitnjanima do kućnog praga.

Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

– Mi iz civilne zaštite pomažemo koliko je u našoj moći, a kako radim u lokalnoj trgovini nekako sam na prvoj crti od početak te pobliže znam situaciju u selu. Zahvaljujem mljekari Capra Domestica što misli na svoje suseljane, jer jedino zajedno možemo učiniti više – zaključila je Čorlija.

Inače, mljekara Capra Domestica donirala je i oko 160 litara mliječnih proizvoda Caritasu Šibenske biskupije, za koje se nadaju da će otići prave ruke.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.