Pomozite im i vi

Mališani Šibenske masline složili divnu slikovnicu kako bi pomogli Kiari Goršić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Božićne priče iz Šibenske masline’ slikovnica je koja je friško izašla iz tiska, a autori tekstova i ilustracija su djeca dječjeg vrtića Šibenska maslina. Naime, oni su uz podršku svojih odgojiteljica osmislili priče još 2019. godine, a sada su ukoričene u originalnu slikovnicu koja ima snažnu misiju – prikupiti novčana sredstva za Kiaru Goršić i pomoći njezinoj obitelji u  prikupljanju sredstava za daljnji nastavak liječenja.

– Kiarina priča dotakla je mnoga srca,  velik je broj pojedinaca i udruga iz cijele Hrvatske koji  žele pomoći u prikupljanju sredstava za nastavak liječenja. U Šibenskoj maslini srca kucaju za Kiaru u jednom posebnom ritmu. Jer ona je naše dijete, dijete Šibenske masline. Do lipnja ove godine svoje najljepše dane provela je u našem vrtiću Jutro. U isti je vrtić upisana i njena sestrica Vita, djevojčica prelijepog i znakovitog imena, tako da su naše spone s obitelji Goršić čvrste i neraskidive – doznajemo od Maje Gulin, ravnateljice DV Šibenska maslina.
Promocija slikovnica bit će održana u Kući umjetnosti Arsen, u četvrtak 9. prosinca s početkom u 17.30 sati, a tada ćete moći i kupiti slikovnicu.
Nakon promocije, prodaja će biti organizirana na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Šibenik. Svi zaposlenici Šibenske masline su sigurni  kako su naši sugrađani već napravili puno za Kiaru, no dobrote nikad dovoljno, ističu još jednom.
Stoga vas pozivaju da kupite jednu kvalitetnu slikovnicu, kojom ćete sigurno jako obradovati onog kome će poklon biti namijenjen,  a ujedno će pomoći Kiari.
Na kraju valja istaknuti kako će promocija u Kući umjetnosti Arsen biti organizirana u skladu sa epidemiološkim mjerama, uz covid potvrde i ograničen broj posjetitelja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: