Asfaltiranje Nazorove

Konačno miris asfalta niz ‘staru poštu’, uskoro otvaranje za promet

22.01.2021., Sibenik - Nakon visemjesecnih radova na projektu Aglomeracije u centru Sibenika zapocelo asfaltiranje jedne od glavnih prometnica. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Počelo je asfaltiranje Ulice Vladimira Nazora i Splitskog puta u središtu Šibenika. Kako je za Šibenski portal najavio Frane Malenica, direktor Vodovoda i odvodnje, u roku od dva tjedna završava rekonstrukcija te ulice kroz koju su postavljene nove instalacije kolektorske i vodovodne mreže u okviru projekta Aglomeracija Šibenik.

Podsjetimo, svi radovi Aglomeracije u Ulici Vladimira Nazora u središtu Šibenika trebali su biti završeni do Božića kada je ta ulica, zajedno sa Splitskom, trebala biti otvorena za promet. Taj dio Aglomeracije, kako nam je rekao Malenica, kasni zbog odluke da se uz kolnik izgradi kameni pločnik, a taj posao ide sporije od postavljanja betonskih elemenata.

Provjerili smo koliko će se još raditi niz ‘staru poštu’ i u Matije Gupca, ali i rok završetka svih radova


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.