U Muzeju grada Šibenika

Kapaciteti i održivost nova su tema o kojoj će govoriti voditelji radionice u sklopu projekta ‘KULTajmo’Foto: Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kapaciteti i održivost dio su prijavnog obrasca A kojeg udruge građana također moraju ispuniti prilikom prijave na EU fondove, a detaljan uvid u njih dat će voditelji radionice koja će se održati 20. rujna u Atriju Muzeja grada Šibenika i to u sklopu projekta ‘KULTajmo u Šibeniku! Razvoj civilnog sektora kroz aktivnosti u kulturi’. Radionica je na rasporedu od 12 do 16 sati.

Za više informacija o samim radionicama možete se obratiti na e-mail adresu kultajmo@yahoo.com.

Podsjetimo, projekt ‘KULTajmo u Šibeniku’ ima za cilj uspostavu modela sudioničkog upravljanja u kulturi između Muzeja grada Šibenika i civilnog sektora u Šibenskog kninskoj-županiji. Drugim riječima, Muzej kroz taj projekt želi identificirati udruge s kojima može raditi odnosno udruge koje već imaju¸ideju za projekt u čijoj provedbi im partner može biti upravo Muzej kako bi uz njihovu pomoć svoju ideju doveli do razine projekta. Nakon što se to ostvari, udruge će moći tražiti kanale financiranja, a o svakom koraku učit će kroz radionice koje se organiziraju tijekom rujna u sklopu projekta.

Inače, vrijednost projekta je 797.757,40 kuna, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira projekt sa 678.093,79 kuna. Uz Muzej grada Šibenika, partneri na projektu su udruga ‘Mladi u Europskoj uniji’, Udruga slijepih Šibensko-kninske županije, Foto klub Šibenik i Grad Šibenik.

Organizacija sastanka sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Muzeja grada Šibenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: