Za poduzetnike iz područja naprednih tehnologija

Iz Trokuta pozivaju nove stanare u novouređene prostore za rad, svi troškovi uključeni u cijenu najma

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Inkubatora za nove tehnologije Trokut Šibenik objavili su javni poziv za prijem prvih ‘stanara’ u novouređene urede i zajedničke prostorije.

Prostori u Trokutu namijenjeni su prvenstveno poduzetnicima početnicima i drugim zainteresiranim osobama koje obavljaju ili imaju namjeru obavljati proizvodnu ili uslužnu djelatnost iz područja naprednih tehnologija, iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija.

– Prijem stanara uključuje mogućnost korištenja prostora i opreme za rad, sobe za sastanke, FabLab, učionicu,  dviju čajnih i jedna opremljena kuhinja u prostoru, sanitarne čvorove, chill zone i ostale zajedničke prostorije. U svrhu prijema stanara, svaki  stanar će imati na raspolaganju, ovisno da li koristi ured ili zajednički prostor stol, ergonomsku stolicu, ladičar, locker s jedinstvenim kodom, te primanje pošte i registraciju svoje tvrtke d.o.o. ili obrt. Prostor je klimatiziran te ima širokopojasni Internet, dok su svi troškovi uključeni u cijenu – poručili su iz Trokuta.

Za prve dvije godine zakupa prostora svi poduzetnici početnici za najam prostora imaju popust od 50 posto u odnosu na redovnu cijenu prostora sukladno cjeniku, a za one koji nisu početnici omogućit će se se popust u iznosu od 50 posto prvih godinu dana.

Podsjetimo, Centar za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut izgrađen je na području Mandaline , prostire se na dvije etaže ukupne površine 2084 m2, a uz popratne sadržaje, uređeno je 28 funkcionalnih jedinica.

Zahtjev za prijem s popratnom dokumentacijom se dostavlja poštom ili skenirano putem e-maila na adresu Velimira Škorpika 7a, 22 000 Šibenik ili na e-mail info@trokut.eu.

Uvjete natječaja i cijene najma možete pogledati ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: