Nagrada i do 10 tisuća kuna!

Imate ideju kako poboljšati mobilnost u Šibeniku? Javite se Trokutu i ‘hakirajte grad’

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U suradnji s Gradom Šibenikom i Upravnim odjelom za gospodarstvo te u sklopu projekta ‘Integrirana mobilnost na području Grada Šibenika’, 3. prosinca, s početkom u 13h započinje ‘hakiranje grada’ u Trokutu gdje će timovi tijekom 24 sata raditi na vlastitom rješenju za unapređenje mobilnosti grada, te će se najbolje ideje nagraditi i do 10 tisuća kuna!

Trokut organizira Hackathon na kojem će svatko imati priliku napraviti svoje rješenje da bi grad Šibenik učinio boljim mjestom za život. Ovo je jedinstvena prilika za  svakoga tko ima prijedlog ili ideju kako unaprijediti prijevoz u Gradu, a tijekom 24 sata u Trokutu će imati na raspolaganju svu potrebnu opremu i mentorstvo kako bi njegova ideja postala stvarnost.

Za koga je namijenjen Hackathon? Za svakoga tko ima ideju kako učiniti naš grad još boljim, a uključuje učenike srednjih škola, studente, grafičke dizajnere, programere svih vrsta, managere, projekt managere i sve ostale koji se pronalaze u ovom pozivu.

– Za sudjelovanje je potrebno kliknuti OVDJE pročitati javni poziv i ispuniti prijavu. Nakon prijave savjetujemo vam da razrađujete svoju ideju jako dobro do 3. prosinca jer kada jednom krene hakiranje, povratka nema – piše na stranici Šibenik.hr

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.