Trica za Kiaru'

Humanitarna akcija: Dani kruha u Ekonomskoj školi posvećeni malenoj Kiari

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iako koncepcijski drugačije zbog epidemioloških mjera, i  ove školske godine učenici i nastavnici Ekonomske škole Šibenik obilježili su Dane kruha te realizirali sportsko-humanitarnu akciju pod nazivom ‘Trica za Kiaru’.

Zahvalni na svim plodovima, darovima i uspjesima kojima su blagoslovljeni, najkreativniji učenici svakog razrednog odjela, uz pomoć razrednih kolega, u gornjoj sportskoj dvorani ukrasili su jesenskim plodovima svoj štand. Odluku o najljepše ukrašenom i idejno osmišljenom razrednom štandu donijelo je prosudbeno povjerenstvo, a pobjednici su učenici 4. E razreda. U glazbenom programu nastupili su Lucija Zekanović, Stipan Režić i Gušte Juričeva Barbina.

– Na školskom igralištu održano je sportsko-humanitarno natjecanje ‘Trica za Kiaru’. Riječ je o natjecanju u ‘pucanju trica’ u kojem su sudjelovali svi učenici i nastavnici škole kako bi pomogli putem humanitarne akcije našoj malenoj sugrađanki, Kiari Goršić. Sportsko-humanitarna akcija je realizirana upravo na današnji dan jer obilježavamo i rođendan Dražena Petrovića, našeg najpoznatijeg učenika. Prikupljeni novčani iznos bit će doniran našoj Kiari Goršić koja također danas slavi svoj sedmi rođendan! Ponosni smo na naše učenike i nastavnike koji su ponovno pokazali empatiju i humanitarnu osviještenost te dali svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji -poručili su iz škole.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.