Rok prijava osam dana

Grad Šibenik zapošljava četvero prometnih redara. Poznata i bruto plaća

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik objavio je u utorak oglas za zapošljavanje četiri prometna redara na određeno vrijeme od šest mjeseci zbog privremenog povećanja opsega poslova.

Četvero referenata – prometnih redara bit će zaposleni u Odjelu za komunalne djelatnosti, a kandidati, uz opće uvjete za prijam u službu, moraju imati završenu najmanje četverogodišnju srednju školu, položen vozački ispit ‘B’ kategorije, završen program osposobljavanja za obavljanje poslova nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, upravljanja prometom te premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila kao i najmanje jednu godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Osnovna bruto plaća radnog mjesta referent – prometni redar iznosi 6.528 kuna. Za svaku godinu radnog staža plaća se uvećava za 0,5 posto.

S kandidatima prijavljenim na oglas provest će se testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju, a prijave s prilozima dostavljaju se Tajništvu Grada Šibenika, Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, u roku od 8 dana od objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Šibenik, s obveznom naznakom ‘Za oglas za prijam u službu u Upravni odjel za komunalne djelatnosti’.

Svi uvjeti natječaja za posao prometnog redara te opis poslova dostupni su na LINKU.


Pratite nas i na društvenim mrežama: