Rok prijava osam dana

Grad Šibenik zapošljava četvero prometnih redara. Poznata i bruto plaća

Grad Šibenik objavio je u utorak oglas za zapošljavanje četiri prometna redara na određeno vrijeme od šest mjeseci zbog privremenog povećanja opsega poslova.

Četvero referenata – prometnih redara bit će zaposleni u Odjelu za komunalne djelatnosti, a kandidati, uz opće uvjete za prijam u službu, moraju imati završenu najmanje četverogodišnju srednju školu, položen vozački ispit ‘B’ kategorije, završen program osposobljavanja za obavljanje poslova nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, upravljanja prometom te premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila kao i najmanje jednu godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Osnovna bruto plaća radnog mjesta referent – prometni redar iznosi 6.528 kuna. Za svaku godinu radnog staža plaća se uvećava za 0,5 posto.

S kandidatima prijavljenim na oglas provest će se testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju, a prijave s prilozima dostavljaju se Tajništvu Grada Šibenika, Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, u roku od 8 dana od objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područna služba Šibenik, s obveznom naznakom ‘Za oglas za prijam u službu u Upravni odjel za komunalne djelatnosti’.

Svi uvjeti natječaja za posao prometnog redara te opis poslova dostupni su na LINKU.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.