Kažite što mislite

Grad Šibenik provodi anketu o temi oživljavanja povijesne jezgre

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik provodi projekt ‘KAIRÓS – nasljeđe kao urbana obnova’ kojem je cilj oživiti povijesnu jezgru grada Šibenika kroz inovativna rješenja i male akcije. Što su to male akcije?

To su jednostavni projekti kojima se na zabavan i zanimljiv način želi uključiti građane i ostvariti tri glavna cilja: ojačati svijest građana o kulturnoj baštini Šibenika, osmisliti digitalne kulturne ture i omogućiti uključivanje starijeg stanovništva, ali i međusobnu suradnju građana.

– Kroz ovaj kratki upitnik, htjeli bismo saznati vaše mišljenje o  sadržajima koji se trenutno nude ili bi se trebali  prema Vašem mišljenju nuditi, što smatrate privlačnim, a što Vam nedostaje. Istraživanje će se provoditi do 14. svibnja 2021., a vaši odgovori pomoći će u osmišljavanju malih akcija, a samim time i sadržaja koji se mogu koristiti za oživljavanje  stare jezgre Šibenika – poručuju iz gradske uprave.

Anketa je dostupna na LINKU, u potpunosti je anonimna, a ovom prilikom pozivaju se građani da ispunjavanjem ankete daju svoj doprinos u realizaciji ciljeva projekta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: