Poznata i početna cijena

Grad ponovo oglasio prodaju Nogometnog kluba Šibenik. Nude dionice vrijedne 59 milijuna kuna

Grad Šibenik objavio je novi natječaj za prodaju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik.

Na prodaju je ponuđeno 297.056 dionica HNK Šibenika u vlasništvu Grada Šibenika, nominalne vrijednosti 59.411.400 kuna, a što iznosi 95,59 posto temeljnog kapitala, za početnu cijenu od 100.000 kuna.

Kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja bit će najviša ponuđena cijena izražena u kunama pod uvjetom da je ponuditelj ispunio sve uvjete iz Javnog poziva, a odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja donosi Gradsko vijeće Šibenika.

Natječajni postupak trajat će osam dana od dana objave Javnog poziva u javnim glasilima, odnosno od 17. kolovoza.

Za vrijeme trajanja Javnog poziva ponuditelj može dobiti na uvid podatke o poslovnom i financijskom stanju HNK Šibenik uz prethodni pisani zahtjev i uplatu tisuću kuna u Proračun Grada Šibenika.

Na Javnom pozivu mogu sudjelovati sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske, fizičke osobe strani državljani, pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i strane pravne osobe. Ponuditelji koji sudjeluju na Javnom pozivu  dužni su  uplatiti jamčevinu u visini 100.000 kuna u Proračun Grada Šibenika. Jamčevina koju ponuditelji polože, a čije ponude ne budu  prihvaćene, vratit će se ponuditeljima najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja postupka po donošenju Odluke o odabiru.

Sve uvjete Javnog poziva možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.