Poznata i početna cijena

Grad ponovo oglasio prodaju Nogometnog kluba Šibenik. Nude dionice vrijedne 59 milijuna kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik objavio je novi natječaj za prodaju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik.

Na prodaju je ponuđeno 297.056 dionica HNK Šibenika u vlasništvu Grada Šibenika, nominalne vrijednosti 59.411.400 kuna, a što iznosi 95,59 posto temeljnog kapitala, za početnu cijenu od 100.000 kuna.

Kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja bit će najviša ponuđena cijena izražena u kunama pod uvjetom da je ponuditelj ispunio sve uvjete iz Javnog poziva, a odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja donosi Gradsko vijeće Šibenika.

Natječajni postupak trajat će osam dana od dana objave Javnog poziva u javnim glasilima, odnosno od 17. kolovoza.

Za vrijeme trajanja Javnog poziva ponuditelj može dobiti na uvid podatke o poslovnom i financijskom stanju HNK Šibenik uz prethodni pisani zahtjev i uplatu tisuću kuna u Proračun Grada Šibenika.

Na Javnom pozivu mogu sudjelovati sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske, fizičke osobe strani državljani, pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i strane pravne osobe. Ponuditelji koji sudjeluju na Javnom pozivu  dužni su  uplatiti jamčevinu u visini 100.000 kuna u Proračun Grada Šibenika. Jamčevina koju ponuditelji polože, a čije ponude ne budu  prihvaćene, vratit će se ponuditeljima najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja postupka po donošenju Odluke o odabiru.

Sve uvjete Javnog poziva možete pronaći OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: