FOTO/VIDEO Bajkeri meka srca posjetili djecu Centra ‘Šubićevac’: ‘Radost i iščekivanje kreće od ranog jutra’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu posjetili su danas članovi Moto kluba ‘Galebi’ prerušeni u Djeda Božićnjaka i obradovali ih poklonima, ali i vožnjom na motorima.

mk glabec centar subicevac motori (1)

Kako je za Šibenski portal kazao Nino Vrcić iz Moto kluba Galebi, od 2006. godine traje suradnja s Centrom za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’.

– Odlučili smo, osim što s njima surađujemo tokom cijele godine, pokrenuti i akciju ‘I mi se želimo igrati’, kojom bi se realizirala gradnja dječjeg igrališta za djecu s posebnim potrebama. Igralište bi se nalazilo na području Park šume Šubićevac, neposredno uz postojeće dječjeigralište. Grad Šibenik izašao nam je u susret i prihvatili su financirati i 50 posto iznosa projekta – rekao je Vrcić koji je zajedno sa drugim članovima djeci Centra Šubićevac donio poklone, ali i ono najdraže, vožnju na motorima.

mk glabec centar subicevac motori (6)

Ravnateljica Branka Bego naglasila je kako je ovo poseban događaj za djecu Centra.

– Od samog jutra kreće radost i iščekivanje, a nekad se uzbuđenje osjeti i tjednima unaprijed. Neke kolege kažu kako bismo ovakve događaje trebali imati i nekoliko puta u godini. Iz godine u godinu raste taj poseban osjećaj naših prijatelja iz Moto kluba ‘Galeb’, pa tako ove godine provode i humanitarnu akciju za izgradnju senzoričkog igrališta – pojasnila je Bego.

mk glabec centar subicevac motori (3)

– Sviđa mi se kad nas posjete. Provozala sam se na svim motorima i lipo mi je. Prije sam se bojala, a sada ne – rekla nam je uzbuđeno Anđela Perica koja je taman krenula ‘odvoziti’ još jedan krug na igralištu.

andela centar subicevac

Ako i vi želite pomoći akciju ‘I mi se želimo igrati’ sredstva možete uplatiti na račun Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ – HR4723900011500142243, uz naziv Senzoričko igralište.

mk glabec centar subicevac motori (3) mk glabec centar subicevac motori (4) mk glabec centar subicevac motori (5) mk glabec centar subicevac motori (7) mk glabec centar subicevac motori (8) mk glabec centar subicevac motori (9) mk glabec centar subicevac motori (10) mk glabec centar subicevac motori (11) mk glabec centar subicevac motori (12) mk glabec centar subicevac motori (13) mk glabec centar subicevac motori (14) mk glabec centar subicevac motori (15)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.