Vozač Porschea zaustavio promet ispred kazališta

FOTO Zašto gubiti vrijeme na traženje mjesta za okretanje, kad je jednostavnije preko pune linije?

Čitatelj Šibenskog portala

Vozač Porschea stranih registracija jutros kod šibenskog kazališta zaustavio je promet i okrenuo se preko pune crte kako bi promijenio smjer kretanja.

Fotografije nam je poslao čitatelj Šibenskog portala.

– Je li u redu da se na ovaj način okreće nasred ceste gdje su djeca i pješaci usred grada na Poljani – pita se čitatelj.

Očito je skužio da je u krivom smjeru, a kako to obično biva, nije baš imao volje nastaviti dalje do prvog mjesta za okretanje na kojem je to dozvoljeno, već je zaustavio promet kod kazališta i zarotirao se prema Gospi van grada.

Ni prvi ni zadnji takav slučaj, reklo bi se. Gotovo svakodnevno svjedočimo kako turisti na izlasku iz Supernove u Njivicama skreću preko pune crte u smjeru Vodica…

Ako i vi imate zanimljivu vijest ili fotografiju koju biste podijelili s čitateljima Šibenskog portala, pošaljite nam ih na e-mail adresu urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.