Presudilo mu jugo

Čempresi demantiraju Antifu: Spomenik na Raskrižju srušio je čempres prije dvije godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz tvrtke Čempresi reagirali su na medijske napise o rušenju spomenika na starom groblju Raskrižje, demantirajući kako je riječ o nedavnom vandalskom činu kako je u javnost iznijela Antifa Šibenik.

– Ovim putem želimo ispraviti netočne medijske navode kako se sa subote na nedjelje dogodio vandalizam na starom groblju Raskrižje pri kojem je srušen dotični spomenik. Da su dotični mediji kontaktirali Čemprese dobili bi pravu i istinitu informaciju da u ovom slučaju nema ni V od vandalizma. Naime, prije dvije godine orkansko jugo je srušilo veliki čempres na spomenik i pritom je isti polomljen. Pretpostavljajući da će doći do upita o srušenom spomeniku, pri uklanjanju srušenog čempresa, s ciljem smo iza spomenika ostavili srušeni čempres kako bi se svatko mogao uvjeriti kako se ne radi o vandalskom činu već o prirodnoj nepogodi – poručili su iz Čempresa.

Kome smeta ime Rade Končara? U Šibeniku srušen spomenik antifašistima na Raskrižju


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.