Ipak nije kraj

Anton Dobra ne ide na lokalne izbore: ‘Tešku odluku sam donio zbog zdravlja’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradski vijećnik Anton Dobra odlučio je da na nadolazeće izbore ne misli izaći ni kao kandidat niti s listom za Gradsko vijeće.

– Dragi moji prijatelji i svi koji ste vjerovali u mene. Danas sam donio meni vrlo tešku odluku. Na lokalne izbore koji su uskoro ne mislim izaći ni kao kandidat, a ni sa listom za Gradsko vijeće. Posljednje četiri godine kao gradski vijećnik sam se borio i davao sebe cijeloga za naš grad i našeg čovjeka. I dalje sam tu za sve ljude dobroga srca i sve one koji vjeruju u mene – napisao je Dobra na svom Facebook profilu.

Međutim to ne znači kraj političke karijere jer Dobra i dalje ostaje u Stranici rada i solidarnosti koju je osnovao preminuli Milan Bandić.

– Takvu odluku sam donio prventsveno zbog zdravstvenih razloga, poglavito zbog korone koja me dosta izmučila. Iako sam bio i u nekim pregovorima s Petrom Baranovićem i s Ivicom Ledenkom, na kraju sam prelomio da ipak neću na izbore. U vijeću sam nerijetko imao dojam da sam sam protiv svih, ali generalno sam ponosan na ono što sam u protekle četiri godine izborio – objašnjava Dobra.

Još je rano o tome govoriti, ali ako se za to stvore uvjeti i potreba, kaže Dobra, kandidirat će se za četiri godine. Za sada mu je bitno da se strančke kolege koncetriraju na Zagreb, a on se miče iz fokusa.

– I dalje ću kritizirati gradonačelnika tko god bio te ću kuditi loše, a hvaliti dobro – zaključuje Dobra.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: