Neka Božić bude svima

Akcija Agenata dobrote: Na našu adresu možete donijeti hranu i donacije za potrebite šibenske obitelji

Agenti dobrote Facebook

Šibenski Agenti dobrote i ove godine organiziraju veliku humanitarnu akciju, a svoje donacije možete donijeti na ukupno šest adresa, ukjučujući i našu.

Donacije se skupljaju od 1. do 15. prosinca na sabirnim mjestima, a oni kojima je to nezgodno mogu se javiti Agentima u inbox.

– Dječje želje smo riješili u rekordnom roku, a hranu i higijenske potrepštine možete slobodno ostavljati na sabirnim mjestima. Sve namirnice s dužim rokom trajanja, brašna, tjestenine, konzervirana hrana, ubacite štogod i za kolače, čokolina… Glavno sabirno misto nam je hostel Splendido i tamo ćemo se vidjeti 15. prosinca na glavnom sakupljanju. Ako ima netko tko se želi predbilježiti za meso, voće, jogurte koje će nam donijeti taj dan i više je nego dobrodošlo. Pokušavam se sjetiti je li ovo peti ili šesti Božić s vama, ali mi je definitivno najdraži jer ste pokazali da iako nam je svima sutrašnjica poprilično neizvjesna imamo još puno punoo ljubavi jedni za druge – poručuju Agenti.

Sabirni centri na kojima možete ostaviti svoje donacije su redakcija Šibenskog portala na adresi Mesarske stube 1b (na stepenicama između nekadašnjeg Indiga i Dobrića) od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati, redakcija portala ŠibenikIN na adresi Ulica Kralja Zvonimira 16 (ulaz do malog Konzuma na starom pazaru, prvi kat) od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati, City Life (kutija ispred dućana Tommy),  Ljuba94 – Njivice, Praonica rublja iWash-uWash u Ražinama te igraonica La maternelle u Brodarici.

Organizatori poručuju da na sabirna mjesta donosite samo hranu i higijenske potrepštine, a sve dodatne informacije pronađite na Facebook stranici Agenti dobrote.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.