Baranović: Neki kandidati ne znaju što govore ili svjesno prodaju maglu obećavajući nerealne projekte

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Značajno povećanje iznosa studentskih stipendija, uređenje infrastrukture u staroj gradskoj jezgri, nastavak svih započetih projekata, za koje su osigurana sredstva te uređenje i izgradnja mreže odvodnje temeljne su smjernice kojima će se, kako je najavio, baviti kandidat Narodne stranke-reformista za gradonačelnika Šibenika Petar Baranović sa svojim timom koji na izbore izlaze samostalno.

– Vodimo i vodit ćemo do kraja umjerenu, pristojnu predizbornu kampanju bez kamiona s kojih se emitiraju poruke, bez retušifanih jumbo plakata i bez nerealnih obećanja kojima sad već pretjeruju neki kolege kandidati koji od Šibenika žele napraviti Dubai, aerodrom na Pokrovniku ili tome slično jer time vrijeđeaju zdrav razum građana – rekao je Baranović, na konferenciji za novinare.

Očekuje ulazak u drugi krug, ali i tri do pet mandata u Gradskom vijeću Šibenika.

– Konkurencija je velika, osam je lista i neće biti lak zadatak, ali pozivam birače da dobro razmisle. Bio sam dogradonačelnik, bio sam i saborski zastupnik i dobro znam kakve su mogućnosti Šibenika i zato pozovam i ostale kolege da malo smanje doživljaj i da od kampanje ne prave polititčki cirkus jer, ili nemaju pojma što govore ili svjesno prodaju maglu – dodao je Baranović.

Gradonačelnički kandidat reformista obećao je i da će se zalagti za izgradnju jednog doma za starije i nemoćne jer, kako je kazao, ne vidi razlog zašto se grad Šibenik toga ne bi uhvatio s obzirom da previše ljudi čeka mjesto. Baranović je najavio i brigu za najmlađe, njihovo obrazovanje te izgradnju osnovnih škola Vrpolje i Ražine sa sportskim dvoranama.

– U svakom slučaju, mi želimo Šibenik ugodniji i jeftiniji za život svim kategorijama građana, a pogotovo onima koji privređuju kao što su poduzetnici i obrtnici. Također, želimo posebno brinuti o svim gradskim resursima od prostornih do kadrovskih. te uložiti još više napora da Šibenik postane vodeća turistička destinacija na Jadranu – zaključio je Petar Baranović obećavši da će njegov tim biti dostupan građanima 24 sata.

Kandidati za njegove zamjenike su Irena Beader koja dugo godina radi u nautičkom turizmu te šibenski glazbenik Marko Marjančić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: