Zvone se vratio i poručio: ‘Želimo svima pokazati da smo Šibenik, klub s tradicijom, koji zaslužuje biti u Prvoj ligi’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zaredala su predstavljanja novih igrača na Šubićeevcu. Nakon Pandže, te vratarskog dvojca Rogić/Labrović, red je došao na Zvonimiru Blaiću. Dvadesetsedmogodišnji bočni igrač nije novo lice u Šibenik, i zapravo se vratio kući.

– Zvonimir je igrač kojega ne treba posebno predstavljati šibenskoj javnosti, igrač koji je tu od malih nogu, odradio je tri sezone u seniorskom pogonu, što u Prvoj, što u Drugoj ligi. Nakon toga otišao u Bosnu i Hercegovinu gdje je napravio uspješnu epizodu, dvije titule prvaka države osvojio je sa Zrinjskim. Malo su ga ozljede tada spriječile u daljnjem napretku – kazao je za službenu klupsku stranicu Ivan Bulat, sportski direktor HNK Šibenika i dodao:

– Vratio se ponovno kod nas, nadam se da ćemo mi biti jedan novi iskorak u njegovoj karijeri, isto tako sam siguran da će on pomoći nama u našim ciljevima. Igrač koji ima veliko iskustvo, igrač koji može jednako dobro pokriti i lijevi i desni bok. Isto tako, po potrebi, i lijevo i desno krilo. U rosteru je opcija više za trenera. Ja se nadam da će ga ozljede zaobići i da će skupa s nama napraviti dobar come-back u svojoj karijeri. Želim mu dobrodošlicu, puno uspjeha, bez ozljeda i da zajedno napravimo dobre stvari. –

nk sibenik blaic 3

Zadovoljstvo povratkom u narančasto jato nije krio ni sam igrač

– Lijepo se vratiti, vežu me lijepe uspomene, ovdje je sve počelo, od malih nogu. Ovo je moj klub i moj grad i veliko je zadovoljstvo i hvala braći Bulat i upravi što su mi pružili šansu da se vratim i ponovno dokažem, da mi ovo opet bude odskočna daska i da napravim ja nešto i da se klub proba vratiti gdje zaslužuje, u Prvu ligu. Čast mi je nositi šibenski dres – kazao je Blaić, koji vjeruje kako će šibenski drugoligaš imati što reći u novom prvenstvu.

nk sibenik blaic 1

–  Ekipa je mlada, to su sve naša domaća dica. Ima sigurno talentiranih igrača, nas je par starijih. Mislim da je ekipa dobra i da bi mogli napraviti dobar rezultat, ali trebamo ići polako, iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo ispuniti cilj koji nam je uprava postavila. Želimo svima pokazati da smo Šibenik, klub s tradicijom, koji zaslužuje biti u Prvoj ligi i da igramo na svakoj utakmici na pobjedu. I ako nam se pruži šansa da ćemo je uzeti i probati ući u Prvu ligu – zaključio je Blaić.

(foto: HNK Šibenik)


Pratite nas i na društvenim mrežama: