Zec završio riječku priču

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ermin Zec, čini se, odigrao je svoje za Rijeku. Igrač koji će zlatnim slovima ostati upisan u povijest HNK Šibenik, za klub sa Kantride potpisao je sredinom rujna ove godine sa željom da, kako je kazao, ponovo izbori reprezentativni dres Bosne i Hercegovine. Međutim, kod Keka se nije naigrao, minutažu je dobivao na kapaljku, pa mu je ‘pukao film’ i ušao u sukob s trenerom nakon zadnje utakmice u Koprivnici. Zbog toga ga je klub suspendirao i poručio mu da može potražiti novi angažman.

– Na utakmici u Koprivnici ovog vikenda sam treneru Rijeke Matijažu Keku odmahnuo rukom, a nakon toga smo se nastavili svađati u svlačionici. To je sve izazvalo ogromno nezadovoljstvo što me uvodi po dvije minute u igru, ili me zagrijava od 15 minute pa me nikako ne uvede. Ne želim to trpiti i došlo je do ovoga. U Rijeci sam formalno do zime, ali već tražim novi klub – kazao je za ‘Avaz’ Ermin Zec.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.