Može biti popunjeno samo 40 posto kapaciteta tribine

Zapad na subotnjem derbiju ponovno rezerviran samo za Šibenikove navijače, na istok može 260 HajdukovihFoto: ŠP (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon zimske stanke za vikend se nastavlja 1.HNL. Posebno zanimljivo bit će na Šubićevcu gdje se u subotu, s početkom u 17:05 sati, igra dalmatinski derbi između Šibenika i Hajduka. Ulaznice za taj dvoboj puštene su u prodaju danas, uz, jasno posebne uvjete, epidemiološke i sigurnosne. Što znači da će se na stadion moći samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a i ovaj put na zapadnu će tribinu moći samo navijači i simpatizeri domaćeg kluba, dok je za navijače Hajduka osigurano 260 ulaznica na istoku. Valja istaknuti da sukladno najnovijim epidemiološkim mjerama može biti popunjeno samo 40 posto tribine. U nastavku donosimo sve detalje oko kupnje ulaznica za subotnji derbi.

  • Na DAN UTAKMICE nema prodaje ulaznica!
  • ZAPAD (Samo za domaće navijače – 1140 ulaznica) : Prodaja samo u klupskim prostorijama ( Od utorka do subote ; 09-14h)
  • ISTOK (Samo za gostujuće navijače – 260 ulaznica) ; Prodaja ulaznica organizirana je od strane HNK Hajduk Split.
  • ONLINE prodaje nema!
  • Vrijedi pravilo: Jedna osoba / kupac – jedna ulaznica!
  • Uvjeti za ulazak na stadion: EU digitalna COVID potvrda + Osobna iskaznica + Ulaznica

OGRANIČEN KAPACITET

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 8. siječnja 2022. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, prisutnost nogometnim utakmicama moguća je uz obvezno predočenje EU digitalne COVID potvrde. Sukladno točki IV. najnovijih epidemioloških mjera, na natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine.

U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, za prisustvo nogometnim utakmicama obvezno je predočenje EU digitalne COVID potvrde koju možete dobiti na osnovu testiranja, preboljenja ili cijepljenja.

* Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna COVID potvrda.*

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ 

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja 

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

Antigenska testiranja

O terminima i lokaciji na kojima će se obavljati antigensko testiranje naknadno ćemo Vas obavijestiti putem službene web stranice i društvenih mreža.

PRODAJNA MJESTA:

– Na dan utakmice nema prodaje ulaznica!

–  Tribina ZAPAD (za domaće navijače) – Klupske prostorije HNK Šibenik

–  Tribina ISTOK (samo za gostujuće navijače) – Prodaja je organizirana od strane HNK Hajduk Split.


Pratite nas i na društvenim mrežama: