Vratija se Ante: ‘Izgleda da sam donio sam sreću ekipi, odmah smo pobijedili!’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tri osvojena boda protiv Sesveta nije jedina dobra vijest koja je u subotu stigla sa Šubićevca. Naime, nakon skoro polo godine pauze, koja je bila posljedica teške ozljede (puknuće fibule), u momčad Šibenika vratio se Ante Živković. Napadač narančastih, doduše, nije ulazio u igru, ali bilo ga je ljepo vidjeti, makar i na klupi. Njegova pojava očito je pozitivno djelovala na njegove suigrače.

– Eto, izgleda da sam im donio sreću i odmah su pobijedili – šali se dobro rasploženi Ante. A kako i neće biti kada je dugotrajni oporavak napokon iza njega.

ante-joso

– Stvarno sam se maksimalno posvetio opravku, sve sa željom da se što prije vratim na teren, i u tome sam na koncu i uspio, vratio sam se ranije nego su progonoze predviđale. I da, jako je lijep osjećaj ponovno biti u ekipi, zaželio sam se nogometa – priča nam Ante, koji će sada, kao uostalom i svi ostali, na pauzu. Naime, slijedi zimska stanka, što će dobro doći ne samo njemu, nego i cijeloj momčadi Šibenika da se još bolje spreme za nastavak prvenstva. A na njega Ante gleda s puno optimizma.

sibenik cibalia zivkovic 210516 7

– Mislim da se posljednje utakmice pokazale da se dižemo, što je velika zasluga trenera Balajića. Šteta zbog ona dva poraza u posljednjim minutama, s tih šest bodova bili bismo pri vrhu. Ali, ne treba se više osvrtati iza, već gledati prema naprijed. Na nama je da što bolje odradimo zimske pripreme, da se što bolje posložimo i onda u drugom dijelu 2.HNL pokušati uhvatiti priključak s vrhom. Mislim da možemo biti među prve tri momčadi, a što nam u konačnici može donijeti i prvu ligu – zaključio je povratnik u narančastu momčad Ante Živković.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.