Klupski grb doživio je redizajn

Viktorijina sirena dobila novo ruho, Ćaletine cure počinju s ‘vodenim’ treninzimaFoto: ŽVK Viktoria

Osim vaterpolista u bazen će uskoro uskočiti i šibenske vaterpolistice. Naime, odlukom Vlade prvoligaškim ekipama dozvoljeni su treninzi, pod posebnim uvjetima koje je propisao Stožer civilne zaštite. Sportaši i sportašice jedva su dočekali takvu odluku.

– Željni smo treninga, bazena i jedva čekamo da se bazen u Crnici napuni. Kako sada stvari stoje s treninzima bismo trebali početi sljedeći utorak ili srijedu, i to u grupama od četiri cure, plus trener – izvijestio nas je šef stručnog stožera ŽVK Viktoria Marijo Ćaleta.

Dok je trajala ‘kućna izolacija’ sa svojim je igračicama konkte održavao u virtualnom svijetu.

– Treninge su dobivale preko posebne grupe na Internetu, tako da su radile individualno. Ali, bazen ništa ne može nadomjestiti – ističe Ćaleta.

Inače, prekid prvenstva Viktoriju je zatekao na petom mjestu, s jednom pobjedom u šest utakmica. Ženska liga nije tako glomazna, natječe se šest ekipa i vrlo se brzo može privesti kraju.

– Ako sve bude u redu i oni pravi, kolektivni treninzi počnu do 1. lipnja, mislim da bi se prvenstvo moglo nastaviti u srpnju. Ali, ne treba žuriti s najavama, stvari se mogu brzo mijenjati, tako da ćemo svi skupa pratiti razvoj situacija s pandemijom i nadati se najboljem – kaže trener šibenskih sirena.

Redizjanirani grb Viktorije

Kad smo već kod Viktorije, kažimo je klub iz Crnice redizajnirao svoj službeni grb. Na njemu i dalje dominira sirena, ali je sada dobila narančasto ruho. U pozadini je ružičasta boja, dok je ime kluba ispisano bijelim slovima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.