Klupski grb doživio je redizajn

Viktorijina sirena dobila novo ruho, Ćaletine cure počinju s ‘vodenim’ treninzimaFoto: ŽVK Viktoria
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Osim vaterpolista u bazen će uskoro uskočiti i šibenske vaterpolistice. Naime, odlukom Vlade prvoligaškim ekipama dozvoljeni su treninzi, pod posebnim uvjetima koje je propisao Stožer civilne zaštite. Sportaši i sportašice jedva su dočekali takvu odluku.

– Željni smo treninga, bazena i jedva čekamo da se bazen u Crnici napuni. Kako sada stvari stoje s treninzima bismo trebali početi sljedeći utorak ili srijedu, i to u grupama od četiri cure, plus trener – izvijestio nas je šef stručnog stožera ŽVK Viktoria Marijo Ćaleta.

Dok je trajala ‘kućna izolacija’ sa svojim je igračicama konkte održavao u virtualnom svijetu.

– Treninge su dobivale preko posebne grupe na Internetu, tako da su radile individualno. Ali, bazen ništa ne može nadomjestiti – ističe Ćaleta.

Inače, prekid prvenstva Viktoriju je zatekao na petom mjestu, s jednom pobjedom u šest utakmica. Ženska liga nije tako glomazna, natječe se šest ekipa i vrlo se brzo može privesti kraju.

– Ako sve bude u redu i oni pravi, kolektivni treninzi počnu do 1. lipnja, mislim da bi se prvenstvo moglo nastaviti u srpnju. Ali, ne treba žuriti s najavama, stvari se mogu brzo mijenjati, tako da ćemo svi skupa pratiti razvoj situacija s pandemijom i nadati se najboljem – kaže trener šibenskih sirena.

Redizjanirani grb Viktorije

Kad smo već kod Viktorije, kažimo je klub iz Crnice redizajnirao svoj službeni grb. Na njemu i dalje dominira sirena, ali je sada dobila narančasto ruho. U pozadini je ružičasta boja, dok je ime kluba ispisano bijelim slovima.


Pratite nas i na društvenim mrežama: