Vaterpolo klub Vodice s visokim ambicijama ušao u novu sezonu, i za sada mu odlično ide

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na vodičkim Vrujama ovog će se ljeta igrati još kvalitetniji vaterpolo nego lani. Naime, VK Vodice vrlo je ambiciozno ušao u novu sezonu Treće lige, i za sada momcima odlično ide. U prve dvije utakmice upisali su dvije pobjede, domaću 13:10 protiv višestrukog prvaka lige Gusara iz Svetog Filipa i Jakova, te gostujuću 16:12 protiv biogradskog Albamarisa. Da su im ciljevi visoko postavljeni ne krije ni predsjednik Andrija Komadina.

– Lani nam je bila premijerna sezona i dobro nam je došla za skupljanje iskustva, da izvučeno neke pouke. Vidjeli smo da se može i bolje pa smo prionuli poslu i rezultati su tu. Momci su upisali dvije pobjede i nadam se da će u petak protiv Tisnog nastaviti pobjednički niz. Liga je takva kakva je, voljeli bismo imati više utakmica, ali što je, tu je. Cilj je u svakom slučaju plasman u viši rang – kazao nam je Komadina.

vk vodice 2

U skladu s tim ambicijama slagala se i momčad, pa osim par domaćih momaka, kapicu vodičkog kluba ovog ljeta nose i nekoliko prvoligaških i drugoligaških igrača (Nimac, Petković, Bulat, Rak), zatim veteran Mate Zeljak, a dobili su i pojačanje iz Beligije.

– Filip Lugović je inače sa Srime, ali živi u Belgiji, a kako je tu na ljetovanju odlučio je spojiti ugodno s korisnim, baš kao i naši prvoligaški i drugoligaški igrači kojima ova liga dobro dođe za održavanje forme. Priključio nam se i Stipe Bumber, koji inače trenira plivanje, ali se htio okušati u vaterpolu i mogu reći da nije loš – kazao nam je Komadina.

(foto: VK Vodice/Tomislav Kriz)


Pratite nas i na društvenim mrežama: