Posebna utakmica

Ulaznica za dalmatinski derbi na Šubićevcu 50 posto skuplja. Evo kako možete do njeFoto: ŠP (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometaši Šibenika, kao i svi ostali hrvatski prvoligaši, ovaj vikend pauziraju kada je riječ o prvenstvenim utakmicama. Razlog je nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pa će se 1.HNL nastaviti sljedeći vikend. A tada na Šubićevac stiže Hajduk, protiv kojeg će narančasti tražiti prekid niza od dva domaća poraza. Riječ je o susjedskom derbiju, utakmici koja uvijek izaziva posebno zanimanje navijača. Da je riječ o posebnoj utakmici govori i cijena ulaznice. Ona je, naime, 50 posto skuplja u odnosu na onu zadnju s Goricom, ali i u odnosu na većinu ovosezonskih domaćih utakmica Šibenika. Odrasli su do sada ulaznicu plaćali 40 kuna (djeca do 14 godina 10 kuna), izuzev za onu protiv Osijeka, koja je koštala 50 kuna. Za dvoboj s Hajduk klub je odlučio povisiti cijenu na 60 kuna. Ulaznice za dalmatinski derbi od danas su u prodaji (sve do subote), a sve detalje oko toga kako i gdje možete doći do njih donosimo u nastavku.

VAŽNE NAPOMENE ZBOG UTAKMICE VISOKOG RIZIKA:

  • Na dan utakmice nema prodaje ulaznica!
  • ZAPAD : Prodaja u Klubu i ostalim prodajnim mjestima samo za tribinu Zapad!
  • ISTOK (samo za gostujuće navijače – 600 ulaznica): Prodaja će se odvijati samo Online / Print at home!
  • Vrijedi pravilo: Jedna osoba / kupac – jedna ulaznica!

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

– Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

– Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

– Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

–  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

* Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda.*

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

CIJENE ULAZNICA

PRODAJNA MJESTA:

– Online na adriaticket.com (SAMO ZA ISTOK / ONLY FOR EAST)

– Prodajna mjesta Adriaticket-a (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Prostorije HNK Šibenik (od 09 do 15 sati) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Tisak Media Centar (Dalmare) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– NIK Travel Agencije (Šibenik) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Diskont Vinoplod Vinarija – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– NA DAN UTAKMICE NEMA PRODAJE ULAZNICA!


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.