U12 selekcija Šibensko-kninske županije slavila protiv susjeda na žuto-narančasti pogon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Biogradu je odigrana nogometna utakmica između selekcija 2006. godišta Šibensko-kninske i Zadarske županije. Unatoč tome što su susjedi slovili za favorite slavila je selekcija koju vodi dvojac iz ŠN Joso Bego Siniša Petrović i Zoran Bobanović. Mladi nogometaši iz naše županije slavili su sa 2:0, golovima Lovre Kulušića i Mate Badžima. Bio je to, možemo kazati, trijumf na žuto-narančasti pogon s obzirom da većina igrača koji su bili u prvoj postavi dolazi iz Škole nogometa Joso Bego, odnosno iz HNK Šibenika. S tim da su, pohvalili su se u ‘žutoj podmornici’, njih osmero ili bili ili su još uvijek njihovi članovi.

– Želja nam je da imamo što bolju suradnju sa HNK Šibenikom, kao nositeljem kvalitete u našoj županiji. Pa smo im između ostalog predložili da djeca kod nas budu minimalno do 14 godine, a da onda one koje žele uzmu kod sebe na Šubićevac, jer smo svjesni da će se tamo u toj dobi bolje razvijati – veli Zoran Bobanović.

Ono o čemu u ŠN-u Joso Bego sanjaju jesu bolji uvjeti za trening.

– Imamo stotinjak djece koji treniraju na ledini u Zablaću i mislim da i oni zaslužuju imati primjerene uvjete. Tim više što naše selekcije postižu odlične rezultate. Nadam se da će nam odgovorni i Gradu, ali i u HNS-u, pružiti ruku – kazao je Siniša Petrović.

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: