U VK Krka pozivaju na upise, ali linčine i picaduri nisu poželjni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Veslački klub ‘Krka’, najstariji i najtrofejniji sportski klub u gradu, poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake rođene u razdoblju 1997. – 2004. na upis.

-Šibenik je grad uz more i treba živjeti s morem. Jedna od najvažnijih spona između Šibenika i mora upravo je ‘Krka’ i 90-godišnja tradicija veslanja koje se sustavno razvija u Klubu i oko Kluba. Šibenčani i svi oni koji se takvima osjećaju trebali bi znati veslati, jedriti i plivati. ‘Krka’ nudi stjecanje znanja veslanja, ali i čast biti Krkašica, odnosno Krkaš. Stoga dođi, bavi se sportom olimpijskih i svjetskih prvaka! Očekuju te dobro društvo, vrhunski treneri, odlična oprema, a oni uporniji i nadareniji itekako će se naputovati po Hrvatskoj i inozemstvu. Po završetku srednje škole postoji vrlo realna mogućnost stipendiranog školovanja u SAD na sveučilištima koja njeguju sportsko veslanje kao što su ona iz Ivy League: Stanford, Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, Pennsylvania i Yale – navode iz VK Krka.

Upisi se vrše svakodnevno od 7 do  10 sati i od 16 do 20 sati, a potpune obavijesti o Klubu mogu se naći na www.vkkrka.hr

Za kraj poručuju: linčine i picaduri nisu poželjni!


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.