U konkurenciji preko 550 natjecatelja iz 16 zemalja

Tri medalje za mlade šibenske judaše na Kupu Jadrana, podvig Luce LokasFoto: ŠP

Prije odlaska na ljetnu stanku mladi članovi Judo kluba Šibenik odradili su još jedno natjecanje. I to vrlo uspješno. Njih četvero, pod vodstvom trenera Saše Kneza, nastupilo je na jakom međunarodnom turniru Kup Jadrana koji je u Splitu okupio preko 550 natjecatelja iz 16 zemalja, a kući su se vratili s tri odličja. Na najviše postolje popela se Luca Lokas okitivši se zlatom u U12 kategoriji djevojčica do 40 kilograma. Time je super talentirana šibenska judašica ovaj dio sezone zaključila stopostotnim učinkom, osvajajući zlata gdje god je nastupila.

Srebrom se u Splitu okitio Filip Knez u U14 kategoriji dječaka do 38 kilograma, dok je kolekciju medalja kompletirao Dino Arambašić osvojivši broncu u U12 kategoriji dječaka do 27 kilograma. Na Kupu Jadrana još je nastupio Marko Gulin te ostao na korak do odličja u U12 kategoriji dječaka do 50 kilograma, izgubivši borbu za brončanu medalju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.