Odlični nastupi članova PK More

Tea Jukić doplivala do zlata i srebra na prestižnom mitingu ‘Mladosti’, Goran Stegić i Adrian Lokas medalje osvajali u ZadruFoto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Članovi Plivačkog kluba More proteklog su vikenda nastupili na dva natjecanja i kući se vratili s novim medaljama. Tea Jukić plivala je na 49. mitingu Mladosti u Zagrebu i izvrsnim rezultatima izborila dva A finala. Na 50 metara leptir doplivala je do zlata, a na 50 leđno do srebra.

Za to vrijeme njezine mlađe klupske kolege, točnije kadeti, natjecali su se na12. mitingu ‘Sv. Krševan’ u Zadru, koji je okupio 390plivača i plivačica. U takvoj konkurenciji Goran Stegić osvojio je bronce na 100 leđno i 800 slobodno, dok je Adrian Lokas medalju istog sjaja osvojio na 100 slobodno. Boje šibenskog kluba u Zadru branio je još Nando Radovčić.

Odmora za članove Mora nema, jer već ovaj vikend čeka ih nastup na Regionalnom prvenstvu za dobne skupine na kojem s pravom očekuju nove odlične rezultate i medalje.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.