Svjetski teniski prvaci stižu u Šibenik: Franko Škugor i društvo donose dašak Davis Cupa na Adventuru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenčani će 22. prosinca imati priliku družiti se sa svjetskim teniskim prvacima. Naime, Grad Šibenik i Teniski klub Šubićevac organiziraju svečani doček hrvatske Davis Cup reprezentacije, koja je studenom osvojila ovo prestižno natjecanje. Dio tog zlatnog tima bio je i Šibenčanin Franko Škugor, koji će sigurno nazočiti svečanosti koje će se održati na lokaciji adventskog sajma, u Perivoju Roberta Visianija, s početkom u 12 sati.

 –  Pozivamo sve da nam se pridružite kako bismo u što većem broju pozdravili teniske svjetske šampione u gradu bogate sportske tradicije. Program uključuje uručenje priznanja Franku Škugoru, obraćanje gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića, župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka, predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić,
dopredsjednika HTS-a Nevena Nakića, osvajača Davis Cupa Franka Škugora, Željka Krajana i ostalih članova reprezentacije – stoji u pozivu.

davis cup 2

Nevena Nakića pitali smo tko bi još, osim Franka, mogao doći u Šibenik.

– Vidjet ćemo. Puno toga će ovisiti i o vremenu i obvezama igrača. Mislim da će sigurno doći Pavić, Mektić, možda dođe i Čilić, pa i legendarni Goran Ivanišević. U svakom slučaju dolazi nam vrh teniskog saveza, a stići će i one male ‘salatare’. Onu veliku, koja se nalazi u u Zagrebu u muzeju, bio bi prevelik izazov donijeti u Šibenik s obzirom na njezinu veliku vrijednost – kazao nam je zamjenik predsjednika TK Šubićevac.

Kako doznajemo, u slučaju lošeg vremena svečanost će se preseliti u šibensku gradsku vijećnicu.

(foto: Mario Ćužić/HTS)


Pratite nas i na društvenim mrežama: