Skradinom će i ove godine juriti moćne mašine, na 13. brdskoj utrci očekuje se preko 100 vozača

Svibanj je mjesec kada ljubitelji brzina u našoj županiji dođu na svoje. Mjesec je to u kojem se održava popularna brdska auto utrka u Skradinu, a koja će ove godine doživjeti svoje 13. izdanje. Moćni strojevi gradić na obali Krke okupirat će 18. i 19. svibnja. Prema riječima Vlatka Mikulandre, tajnika AK Mihovil, koji u suradnji s generalnim sponzorom Tokić Auto-Timom, organizira Nagradu grada Skradina, očekuje se dolazak više od sto vozača.

– Utrka će se i ove godine bodovati za Centralno europsku zonu, kao i za Prvenstvo Hrvatske i Šampionat Bosne i Hercegovine. Novost je što će nam doći pet, šest ponajboljih vozača iz Crne Gore, koji se natječu u CEZ-u – veli Mikulandra.

Novitet je i razglas na stazi, odnosno zvučnici postavljeni na ‘strateškim mjestima’, kao i to da će se skradinska utrka prenositi na Shift TV-u.

Uz ‘standardne’ brzance, jednom od najljepših staza u Hrvatskoj i ove će godine projuriti nekoliko uvijek atraktivnih formula. Dakle, isplati se otići u Skradin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.