Novi izazov za šibenskog stručnjaka

Siniša Petrović novi je trener Zagore: ‘Vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva napredovati na ljestvici’Foto: NK Zagora
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zagora ima novog trenera. Trećeligaša iz Unešića u nastavku će sezone voditi Siniša Petrović, koji je prije nekoliko mjeseci angažiran za voditelja omladinskog pogona. Nakon što je krajem studenog otišao Marko Pinčić bilo je signala kako bi ga upravo Petrović trebao naslijediti na poziciji trenera prve momčadi, a sada je to i službeno. riječ je o treneru u UEFA Pro licencom, koji je do sada kao trener radio u Vodicama, SOŠK-u, Primorcu iz Biograda i Šibeniku, a jedan je i od osnivača Škole nogometa Joso Bego, u kojoj je također uspješno radio kao trener. Kao igrač nosio je dres Šibenika, Istre i Čapljine.

– Počašćen sam što sam dobio priliku nakon 2012. ponovno voditi jednu seniorsku momčad, nakon dugogodišnjeg rada s djecom. Vjerujem da ću svoje znanje i energiju prenijeti na igrače i da ćemo u nastavku prvenstva biti bolje plasirani od četvrtog mjesta, na kojem je Zagora dočekala pauzu – kazao nam je Petrović.

Pitamo ga je li uprava postavila neki cilj pred njim? Poznato je, naime, da na Borovištu ne manjka ambicija, da ove sezone pucaju na najviše pozicije.

– Svaka uprava želi što bolje rezultate i Zagora po tome nije iznimka. Ja se vodim onom trenerskom, a to je dobiti svaku sljedeću utakmicu – zaključio je novi trener Zagore, koji će momčad povesti na pripreme 15. siječnja. Prvenstvo bi se, pak, trebalo nastaviti krajem veljače.


Pratite nas i na društvenim mrežama: