U petak se nastavlja prvenstvo, na Šubićevac stiže Hajduk

Šifo zaigrao od prve minute u remiju Šibenika s Lokomotivom, narančasti drugi na Arena CupuFoto: ŠP/Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometaši Šibenika odigrali su 1:1 u posljednjem, trećem kolu sedmog izdanja turnira Arena Cup u Medulinu. Kad se na koncu sve zbroji i oduzme, narančasti su osvojili drugo mjesto s četiri osvojena boda, iza prvoplasirane Istre, koja je osvojila ukupno šest bodova. Lokomotiva je također skupila četiri boda, ali sa slabijom gol-razlikom od Šibenčana, dok je Međimurje zauzelo četvrto mjesto s tri boda. Podsjećemo, na otvaranju turnira Šibenik je izgubio od Istre 2:0, da bi u drugom sa 5:0 svladao drugoligaša Međimurje.

Što se tiče dvoboja s Lokomotivom, na čijoj je klupi nakon odlaska Gorana Tomića u Kinu sjeo Jerko Leko, trener narančastih Krunoslav Rendulić izveo je sastav s trojicom u obrani. Jedan od stopera bio je povratnik na Šubićevac Gordon Schildenfeld, a u zadnjem redu zaigrali su još Pandža i Mesa. Na golu je, s kapetanskom trakom, stao Labrović, po bokovima su ordinirali Paić i Kvesić, u sredini veznog reda počeli su Alimi i Ćurić, a naprijed Rak, Prince i Jurić.

Povela je Lokomotiva, a strijelac u 13. minuti bio je Brazilac Deocleciano. U tom prvom dijelu Šibenik je imao nekoliko dobrih prilika za izjednačenje (Prince, Jurić), ali su gol zabili tek u nastavku. Mrežu je u 48. minuti zatresao Jurić. Mogao je Šibenik u drugom poluvremenu zabiti još koji gol, a najbliže tome bio je u 73. minuti kada je Jurić, nakon velike greške Lokomotivine obrane, promašio praktički prazna vrata. Kako to već biva na pripremnim utakmica, u drugom dijelu uslijedile su brojne izmjene, pa su tako za narančaste zaigrali još Todorski, Sahiti, Bilić, Alvaro Martin, Španja, Mina, Laća, Batarelo i Grdić. Dodajmo kako su ovom utakmicom završene sedmodnevne pripreme šibenskog prvoligaša u Medulinu, a prvenstvo nastavljaju u petak, kada će na Šubićevcu ugostiti Hajduk, kojeg su narančasti pobijedili na Poljudu.


Pratite nas i na društvenim mrežama: