Veliko pojačanje za narančaste

Šifo za Šibenski portal: ‘Vraćam se na Šubićevac, evo već se pakiram’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Navijači Šibenika nisu mogli dobiti ljepšu vijest na početku 2021. godine. Naime, donedavni Vatreni i šibensko dite Gordon Schildenfeld vraća se kući, u svoj grad, u klub iz kojeg je krenuo u nogometni svijet. Potvrdio nam je to sam Šifo, ostavivši tek jedan posto rezerve.

– Da imam 20 godina rekao bih da je sve gotovo, ali kako sam dugo u nogomet i prošao puno toga, pričekat ću dok sve ne bude na crno-bijelo. Ali, da u završnoj smo fazi pregovora tako da vjerujem da je to to – javio nam se 35-godišnji igrač s Cipra.

Uhvatili smo ga dok se spremao za povratak.

– Evo, polako se pakiramo, danas bi trebao i sužbeno raskinuti ugovor s Anorthosisom, supruga i ja smo prelomili, odlučili kako je vrijeme za povratak – kaže Šifo.

On je inače već duže vrijeme želja Šibenika i on sam želi se vratiti i sada su stvari sjele na svoje mjesto.

– S Josom Bulatom sam već duže vrijeme u kontaktu, pregovarali smo, nagovarali su me i kako sam kazao 99,9 posto je sve riješeno, mislim da ćemo ostalo u Šibeniku dogovoriti za pet minuta – zaključio je Gordon.

Podsjećamo, Šifo je iz Šibenika prešao u Dinamo, a igrao je još za Bešiktaš, Sturm, Duisburg, Eintracht, Dinamo iz Moskve, PAOK i Panathinaikos. I sada je opet na red Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama: