Promjene na Baldekinu

Šibenskim košarkašicama pojačanja stigla iz Amerike i Srbije, Nenad Bakula novi direktor klubaFoto: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Neven Periša prošlog je tjedna u razgovoru za Šibenski portal najavio kako će se ŽKK Šibenik pojačati za Ligu za prvaka, što se na koncu i dogodilo. U narančasto jato stižu dvije igračice, jedna iz Srbije, druga iz Amerike, a obje bi trebale pokriti rupe u šibenskom reketu. Prva od njih je 25-godišnja Jovana Jeremić, dosadašnja kapetanica Studenta iz Niša, a druga je 24-godišnja Kendriana Washington, kojoj će nakon NCAA lige lige igranje za Šibenik biti prvo europsko iskustvo.

– Trebala je lani mislim potpisati za jedan albanski klub, ali na kraju nije bilo ništa od toga. Riječ je o krilnom centru i nadam se da će biti pravo pojačanje, da smo pogodili kao što smo prošle sezone pogodili s Tayrom Melendez – kazao nam je predsjednik ŽKK-a Šibenik Neven Periša, dodajući kako bi se Washington svojoj novoj ekipi trebala priključiti u utorak.

Jeremić, koja također igra na poziciji četvorke, već je stigla u Šibenik i najvjerojatnije će biti u sastavu za nedjeljnu utakmicu s Trešnjevkom. S druge strane, na Baldekinu više nema Silov, Džafić i Vojvodić, koje karijeru nastavljaju u Ragusi, Splitu i Požegi. Pojačanje je šibenski prvoligaš dobio i u upravnim strukturama. Naime, Nenad Bakula, renomirani sportski terapeut, imenovan je novim direktorom kluba.

– S njim će, vjerujem, stići i novi sponzori, uz pomoću kojih ćemo riješiti neka dugovanja prema igračicama i dobavljačima. Samo treba strpljenja, jer ništa ne ide preko noći, ali na dobrom smo putu – zaključio je Neven Periša.


Pratite nas i na društvenim mrežama: