Nakon momaka na U14 PH u karateu rasturile i cure iz KK Šibenik 1066

Šibenska dica: Mare i Antea Mileta prvakinje države, Franka Savić, Gabrijela Burić i Lana Šuša viceprvakinje, Klara Lakoš brončana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što su se Roko Županović, Marko Bulat i Roko Rončević okitili naslovima prvaka u svojim kategorijama na U14 Prvenstvu Hrvatske u karateu, dan kasnije u Jastrebarskom su zablistale i njihove kolegice iz Karate kluba Šibenik 1066. Prvakinje države postale su Mare i Antea Mileta, srebro su osvojile Franka Savić, Gabrijela Burić i Lana Šuša, dok se broncom okitila Klara Lakoš.

 – Od devetero djece, samuraja kako ih milja zovem, koji su krenuli pokazati što su u protekloj godini učili, uvježbavali, brusili, osam ih je izborilo finale, svi su uzeli medalju, a više od polovice njih aktualni su prvaci Hrvatske u svojim kategorijama. Impresioniraju te brojke i one koji nisu dio ove priče. Za one koji to pak jesu, preostaje veseliti se novim uspjesima jer oni postignuća ne ponavljaju, oni ih premašuju. Šibenski klub na ovom prvenstvu je devet puta potvrdio da se kod njih ništa ne događa slučajno i da su jednu čudnu godinu pretvorili u sportski čudesnu – kazao je trener super uspješne ekipe iz KK Šibenik 1066 Ivan Zoričić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.