Protiv Gorice zaključali 2020., protiv Gorice i otvaraju 2021.

Šibenkini oporavljenici pomalo se vraćaju u pogon, neki možda zaigraju već u utorakFoto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Manje od tjedan dana nakon njihovog okršaja u Velikoj Gorici košarkaše Šibenke čeka novi prvenstveni dvoboj s Goricom. U tom prvom susretu Rahimićevi igrači, iako hendikepirani centimetrima, odigrali su jako dobro, a presudila je jedna lopta, ili jedna sudačka odluka.

– Ne kažem da bismo sigurno pobijedili, ali volio bih da smo dobili loptu u tom zadnjem napadu, da suci nisu promijenili prvotnu odluku o običnom faulu u nesportski prekršaj. Ali, dobro, što je tu je, pred nama je nova utakmica – kaže trener Šibenke.

Dodaje kako mu je drago da su se njegovi momci uvjerili da mogu protiv jedne od najbolje momčadi Premijer lige.

– Uspjeli smo zaustaviti neke njihove igrače, ali teško je nadoknaditi taj manjak u reketu, Solomun pokušava, daje sve od sebe, ali osjeti se ta kratkoća klupe. U svakom slučaju, odigraju li opet borbeno kao u Velikoj Gorici, imamo šanse – ističe Rahimić.

Dobra je vijest da se treninzima vratio Miković, ali još se ne zna hoće li zaigrati u utorak.

– Protiv Dubrave u sljedećem kolu će sigurno biti u rosteru, ali za Goricu u ovom trenutku zaista ne znam, vidjet ćemo – kaže Rahimić. U pogon se lagano vraćaju i Gulin i Jurković. Potonji bi se, ističe trener, utakmicama mogao vratiti za 15-ak dana, dok će za Gulina trebati još strpljenja. Podsjećamo, dvoboj Šibenke i Gorice na rasporedu je u utorak na Baldekinu, s početkom u 17 sati. Na žalost i dalje bez prisustva gledatelja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: