Šibenik ima europske veslačke prvake! Luka Gojanović Rakić i Frane Filip Garma uzeli zlato u četvercu!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Fantastična vijest stiže iz njemačkog Krefelda, gdje se održava juniorsko Europsko prvenstvo u veslanju. Naime, Krkaši Luka Gojanović Rakić i Frane Filip Garma osvojili su zlatnu medalju u četvercu s kormilarom. Hrvatska posada, koju još čine Fabio Ipša, Ivan Ante Grgić i kormilar Luka Balek, nakon što nas je u subotu razveselila ulaskom u finale, u nedjelju je pokazala svu svoju moć i popela se na krov Europe.

veslanje 4

Naši momci iza sebe su u finalu ostavili Nijemce, Talijane, Ukrajince, Ruse i Turke i sve nas učinili ponosnima. A posebno svoje obitelji.

‘Što je mama radila jutros prije trke? E pa lijepo sam pospremila stan, oprala i prozore, opeglala robu, pospremila police s cipelama, sve ih ulaštila….pogledam na sat…još dva sata do trke, pa sam onda očistila frižider, pa izvadila lonce i sve dobro oprala i usjajila….došla trka, stisnem link na prijenos i shvatim da je to ipak prestresno za mene….i izađem van i jave mi da imam europskog prvaka…i hodam i plačem i sve vas volim’, napisala je na svom facebook profilu Ana Gojanović Rakić, Lukina majka.

Bravo momci, bravo Hrvatska, bravo Krka!

(foto: facebook)


Pratite nas i na društvenim mrežama: