Rosteri sudionika Šibenske rekreativne košarkaške lige garantiraju zanimljivo natjecanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Šibeniku se s velikim nestrpljenjem očekuje početak Premijer lige i novi, znatno pomlađeni život narančastih. Ali i jedno drugo košarkaško natjecanje ovih dana izaziva pozornost među ljubiteljima loptanja na dva obruča u Krešimirovom gradu – Šibenska rekreativna košarkaška liga. Da ona kreće izvijestili smo prije desetak dana i od tada se priča poprilično zakotrljala.

– Jako smo zadovoljni brojem ekipa koje su se do sada prijavile. Trenutno ih je sedam, bit će još jedna sigurno, a možda i više njih. To je dokaz da smo pogodili s pokretanjem ovakve lige – govori nam Mario Dražić, jedan od operativaca koji surađuje s Udrugom ‘Šibenska košarkaška liga’.

rekreativna kosarkaska liga

Pogled na prijavljene ekipe, njihove rostere, garantiraju zanimljivo i kvalitetno natjecanje. Ima tu bivših igrača Šibenika (Blaće, Vukičević, Nerber, Sandrić…), u ‘vatru’ će i pola aktualnog stručnog stožera narančastih (Petar Maleš, Krešimir Baljkas), te naravno, poznati lokalni basketaši. Da je ŠRKL već prešla gradske granice svjedoči i prijava ekipe drniškog DOŠK-a.

rekreativna liga

– Očekivali smo da će se prijaviti bivši igrači koji su se zaželjeli košarke. Želja nam je da bude i što više mladih igrača, da liga bude spoj ‘mladosti i iskustva’ – kaže Mario, podsjećajući da prijave traju do 8. listopada, dok sama liga starta tjedan dana kasnije.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.