Mnogi bi ga ponovno htjeli vidjeti u narančastom dresu

Roko Badžim otkrio nam je vraća li se u Šibenku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Društvenim mrežama već neko vrijeme kola informacija o povratku Roka Badžima na Baldekin, a pozivajući se na ‘dobro obaviještene izvore’ o tome su se raspisali i neki mediji. Stoga je sve najbolje provjeriti kod najpouzdanijeg izvora, a to je sam igrač. Roko se jest vratio na Baldekin, s igračima Šibenke trenira već nekoliko dana, ali teško da će ponovno navući narančasti dres, barem ne u aktualnoj sezoni.

– Tu sam, treniram s njima nekih tjedan dana i čekam – kazao je za Šibenski portal Badžim. Ono što čeka je prava ponuda. I to iz inozemstva.

– Odlazak u inozemstvo je prioritet, tako da je mala šansa da se ove sezone vratim u Šibenku – ističe 22-godišnji košarkaš, koji je trenutno slobodan igrač. Podsjetimo, Roko je 2017. godine iz Šibenika otišao u ljubljansku Olimpiju. Gledajući unatrag bila je to, kaže, dobra odluka.

– Zadovoljan sam i prvom i drugom sezonom u Olimpiji, mislim da sam pružao dobre partije, da nisam pogriješio potpisavši za tako ugledan klub – veli Badžim. Što se tiče njegovog matičnog kluba, nada se kako će prebroditi krizu.

– Tako je to u sportu, imaš dobrih i loših razdoblja, ali vjerujem da će Šibenka u končanici ostvariti dobar rezultat u domaćem prvenstvu – zaključio je Roko Badžim, kojem želimo puno sreće, gdje god nastavio karijeru.


Pratite nas i na društvenim mrežama: