Sirena Cup 2021.

Rita Raci zlatna na međunarodnom natjecanju u Zadru, šibenske ritmičarke osvojile još tri medalje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zapažen nastup ostvarile su članice Gimnastičkog kluba Šibenik-Dalmacija na ‘Sirena Cupu 2021.’, međunarodnom natjecanju u ritmičkoj gimnastici održanom u Zadru. U konkurenciji 150 natjecateljica iz nekoliko zemalja osvojile su četiri medalje. Onu najsjajniju, zlatnu, za odlično odrađenu vježbu u kategoriji Mini osvojila je Rita Raci, dok su Lucija Tare i Bela Neralić zauzele četvrto i deveto mjesto u istoj kategoriji.

U kategoriji kadetkinja šibenski klub osvojio je dvije medalje. Antea Mileta okitila se srebrom, a Mia Nakić broncom, a odmah iza njih završile su Eva Maria Kalpić i Anđela Brocić. Četvrta medalja, brončanog sjaja, osvojena je u juniorskoj kategoriji, a zaslužila ju je Nika Bujas. U istoj kategoriji Tonka Sladoljev bila je četvrta, a Dora Jurčević peta. Kod mlađih kadetkinja Sara Gojčeta Miškić zauzela je šesto mjesto.

Sve u svemu, trenerice Ivančica Jakoliš i Nena Kulušić iznimno su zadovoljne nastupom i plasmanom njihovih natjecateljica.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.