Troškovi će se pokriti donacijama navijača

Reflektori, sjeverna tribina…’Novo Borovište’ premijeru će imati na utakmici Zagora – ŠibenikFoto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ambiciozna uprava Nogometnog kluba Zagora ne miruje. U planu je, naime, daljnje unaprijeđenje infrastrukture na Borovištu, koji bi uskoro trebao osvanuti u novom, ušminkanom ruhu, s povećanim kapacitetom, ali i još nekim novostima.

– Red je došao i na reflektore, koji će nam omogućiti da naši igrači treniraju i igraju utakmice u večernjim terminima. Također, u planu je i početak gradnje sjeverne tribine, gdje ćemo za početak modularno postaviti oko 200 crvenih sjedalica. Sve navedeno trebalo biti prezentirano našim navijačima 4. kolovoza, noćnom utakmicom s novim prvoligašem HNK Šibenikom – poručio je predsjednik Zagore Mario Paić. 

Dodao je kako će se, kao i do sada, svi troškovi postavljanja reflektora i izgradnje sjeverne tribine, a koji se procjenjuju na nekih 120 tisuća kuna, pokriti donacijama navijača.

 – Evo ja, kao predsjednik kluba, moram biti prvi i doniram svom voljenom klubu 10 tisuća kuna. Nadam se kao i uvijek dosad Vašem velikom odazivu, na ponos i diku svih nas Zagorana – zaključio je Paić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.