Šibenka u srijedu gostuje kod Alkara

Rahimić se vraća u sedlo, a pomalo se vraćaju i ozlijeđeni igračiFoto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pred košarkašima Šibenke još je sedam utakmica do kraja regularnog dijela, a prva sljedeća ona je gostujuća protiv Alkara. Jest da navijača neće biti na tribini, ali i dalje je to vruće gostovanje.

– Istina, trebat će nam jedan pošten pristup u Sinju, treba ući maksimalno u utakmicu i tada rezultat ne bi trebao izostati. Atmosfera u momčadi bolja je nakon pobjede nad Furnirom i prekida negativnog niza, polako nam se vraćaju i ozlijeđeni igrači tako da se nadam da će nam biti lakše u završnici sezone – kaže Marko Vlaić.

Nakon prva dva ovosezonska ogleda Šibenčana i Sinjana, rezultat je neriješen, Alkar je slavio na domaćem terenu u produžetku, Šibenka je uzvratila na Baldekinu sa +14. Kome će pripasti treći set, saznat ćemo u srijedu navečer (utakmica počinje u 18 sati)

– Sinj je još od devedesetih godina nezgodno gostovanje. Alkar je dobrim igrama u zadnjim utakmicama osigurao ostanak, tako da su obje ekipe neopterećene, pa se nadam dobroj utakmici. Kao što ja kazao Marko, zdravstveni karton sve nam je bolji, ozlijeđeni se igrači pomalo vraćaju, osim Andabake jasno, što je dobra vijest jer čeka nas težak ritam u nastavku prvenstva – istaknuo je Dženan Rahimić, koji je zbog suspenzije dvoboj s Furnirom gledao s tribine.

– Nije bilo lako gledati s tribine, ali s Mirom smo sve pripremili uoči utakmice, tako da je s te strane sve dobro funkcioniralo. Momci su nakon dvoboja sa Splitom i još jednog poraza bili u psihološkog grču, ali stvarno su dobro odradili utakmicu. Iako se Furnir dobro držao mislim da pobjeda nije dolazila u pitanje – zaključio je trener Šibenke.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: