'Cijeli tjedan pričamo o važnosti dobrog ulaska u utakmicu, a onda se dogodi ono'

Rahimić nakon teškog poraza u Zadru: ‘Navijači su s pravom ljuti’Foto: KK Zadar

Malo tko se u narančastom navijačkom puku nadao pobjedi Šibenke na Višnjiku, na otvaranju nove sezone Premijer lige. Ali, onakav poraz, utakmicu u kojoj ‘položiš oružje’ nakon svega tri minute, nešto je što si ozbiljan klub se ne smije dopustiti. Dženan Rahimić bio je svjestan da je Zadar prejak za neko čudo, ali je od svojih igrača tražio gard, borbu, bacanje na glavu. Ali, toga nije bilo.

– Istina, nismo mi išli u Zadar po čudo, nego kao što sam kazao u najavi utakmice, odigrati borbeno, ‘potući se’. Momci na žalost nisu dali sve od sebe, nisu dali niti 50 posto. Ne kažem da bi tada bilo drugačije, ali očekivao sam više agresije – govori trener Šibenke jutro poslije teškog poraza.

Kako smo kazali, Zadar je dvoboj riješio već nakon tri minute (15:0).

– Cijeli tjedan pričamo o važnosti dobrog ulaska u utakmicu, što treba raditi pa i minutu prije podbacivanja sam ih upozorio na to, a onda se dogodi onakav početak. Ali, što je tu je, niti prvi niti zadnji poraz. Pričat ćemo, analizirati, zatvoriti se u dvoranu, ne treba sada od ovoga praviti neku veliku priču. Početak je sezone, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se biti sve bolji – ističe Rahimić.

Reakcije navijača na društvenim mrežama bile su dosta oštre.

– Imaju pravo biti nezadovoljni, nitko ni od nas nije zadovoljan, ali, kažem, koliko god bio težak, poraz treba ostaviti iza sebe, izvuči pouke iz njega i krenuti dalje – veli Rahimić, koji na prvenstvenoj premijeri nije mogao računati na Amerikanca Freemana.

– Nisu nam stigli svi papiri za njega, izlazno pismo iz Portorika, gdje je zadnji put igrao, ali vjerujem da će do subote i dvoboja sa Sonik Puntamikom sve biti u redu – objasnio nam je Rahimić Amerikančev izostanak, iako nam nije baš najjasnije kako je moguće da više mjesec i pol dana, koliko je na Baldekinu, nisu riješeni svi papiri za Freemana.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.