Je li ovo bila posljednja Džekijeva utakmica na klupi Šibenke?

Rahimić komentirao priče o Rimcu: ‘Žao mi je što nisam dobio još kojeg igrača kada sam tražio’Foto: ŠP/Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenka je porazom od Zadra u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja odigrala posljednju utakmicu u aktualnoj sezoni, koju je Dženan Rahimić ocijenio uspješnom. Svoju je ocjenu obrazložio nakon dvoboja sa Zadranima.

– Kada se sjetim gdje smo bili početkom srpnja prošle godine, koliko je bilo neizvjesnosti, odmah bi potpisao da nam je netko ponudio četvrtfinale sa Zadrom. Imali smo dobru sezonu, ostvarili neke ciljeve i najviše mi je žao ozljeda. Je li mogla biti koja pobjeda više, mogla je, je li mogao ući još koji zadnji šut, mogao je, no opet to je i stvar sreće. Momci su stvarno izvukli ovu sezonu, pogotovo njih troje, četvero u periodu kada je bilo baš dosta ozljeda. Uspjeli smo malo isprofilirati Pleadina, dati malo više šanse Gulinu, dali smo veliku šansu i Šariću i još pokojem mlađem igraču i kada sve zbrojimo i oduzmemo možemo navući ocjenu -4 za sezonu – istaknuo je Rahimić, kojem je utakmica sa Zadrom lako moguće bila posljednja na klupi Šibenke. Naime, već neko vrijeme baratamo s informacijom kako čelnici kluba žele dovesti Slavena Rimca za trenera, ali nismo htjeli ‘talasati’ dok traje sezona. Međutim, prije par dana ista je procurila u medijima, a sada je i sezona završila.

–  Moj ugovor je istekao sa zadnjom utakmicom prvenstva, tako da je to neka sasvim normalna situacija. I ja sam čuo te priče oko Rimca i mogu samo reći da je odličan trener, o tome ne treba trošiti riječi. Mislim da sam dao najbolje od sebe, svoj maksimum. Da je koji put bilo u nekim situacijama bilo malo podrške na način da se dovede neki igrač i tako pojača rotacija bilo bi dobro, ali i ovako se moram zahvaliti upravi na pruženoj prilici. Pobijedili smo sve osim Zadra i Gorice, zadovoljan sam što smo doveli ekipu do toga da bude ravnopravna sa svima i kažem, žao mi je što u tim nekim trenucima kada su bili ozlijeđeni Miković i Freeman nisam dobio još kojeg igrača. Tražio sam, ali mi je prije trećeg kruga rečeno da ne možemo ni gore ni dolje i da je to to – zaključio je Dženan Rahimić.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: