Talentirani centar ima novi klub

Paić karijeru nastavlja daleko od BaldekinaFoto: Milan Balaban

Pavao Paić košarkašku karijeru nastavlja izvan Šibenika. Potpisao je, naime, dvogodišnji ugovor s Vrijednosnicama Osijek, koji vjeruju kako će im 21-godišnji centar donijeti puno dobroga.

 – Pave je darovit, mlad igrač koji bi se trebao dobro uklopiti u naš mlad tim i sustav igre kojim želimo igrat. Nadam se da će našem klubu pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva te ostvariti značajan napredak u svojoj igri – kazao je trener Osječana Domagoj Kujundžić.

Paić u Osijek odlazi kao slobodan igrač, nakon što je Šibenka s njim, dok je bio ozlijeđen, raskinula ugovor. Pavao je tada ‘otvorio dušu’ za Šibenski portal, reagirao je i klub s Baldekina, da bi se sredinom svibnja Paić priključio treninzima narančastih. Međutim, već tada je kazao kako to ne znači i da će potpisati novi ugovor sa Šibenkom.  Na kraju balade Šibenka je ostala bez još jednom talentiranog igrača.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.