Dvojac za velike stvari

Osim na Tomićev, nakon pobjede nad Hajdukom pljušte pohvale i na račun Antonija CinottijaFoto: NK Lokomotiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mnogi se slažu da Lokomotiva trenutno igra najbolji, odnosno najljepši nogomet u Hrvatskoj. I što je važno, igra je to koja daje rezultat. Ekipa koju vodi Šibenčanin Goran Tomić u par je dana skinula i Dinamo i Hajduk,  te remizirala na gostovanju u Rijeci i u ovom trenutku drži drugo mjesto u 1.HNL, ono koje vodi u kvalifikacijeza Ligu prvaka. I ne samo to. Lokomotiva je ušla i u finale Kupa Hrvatske, pa će 1. kolovoza na Šubićevcu protiv Rijeke igrati za trofej. Pohvale na Tomićev račun pljušte sa svih strana tako da je Šibenčanin ‘najvrući’ trener u Lijepoj našoj. Međutim, nije samo Tomić zasut epitetima, već i član njegovog stručnog stožera Antonio Cinotti. Hvalospjevi na račun šibenskog kondicijskog trenera bili su posebno brojni nakon posljednje, 3:2 pobjeda nad Hajdukom. Do nje su Lokosi došli nakon što se na poluvremenu gubili 0:2, da bi u nastavku potpuno nadtrčali i nadigrali Splićane. Vidjelo se da su igrači Lokomotive sjajno fizički pripremljeni, a najbolje je to u komentaru ispod jednog izvještaja s utakmice opisao jedan navijač Hajduka.

– Povedite kondicijskog trenera Lokomotive sa sobom u Split, kako god se taj zvao. Ljudi su nas uništili trkački zadnjih 20 minuta i izgledalo mi je da su mogli trčati do ujutro koliko su spremni – napisao je dotični, a bilo je još slični opservacija, kako od strane navijača tako i od strane struke.

Podsjetimo, Šibenčanin Antonio Cinotti neizostavan je član Tomićevog stožera. Vodio ga je sa sobom u Kinu, bio je uz njega u Istri, Šibeniku, a sada su skupa i u Lokomotivi. I rade vrhunski posao.


Pratite nas i na društvenim mrežama: