NOVI, ZANIMLJIVI I ATRAKTIVNI: Tako izgleda lista izvođača na ovogodišnjem Gardenu

Prvo ime festivala, kako poručuju organizatori, svakako je mladi čileanski DJ i producent Nicolas Jaar, koji je nedavno objavio album ‘Space is Only Noise’, dok festivalski PR savjetnik, Ali Mirza Mulabegović poručuje kako se ove godine na festivalu mogu očekivati brojni novi i zanimljivi izvođači s naglaskom na njihovoj aktualnosti.

– Kenny ‘Dope’ Gonzales, DJ iz New Yorka, osim što će nastupiti na festival, u klubu Barbarella proslavit će i svoj rođendan – otkrio nam je Mulabegović, te dodao da će, osim navedenih headlinera, na festivalu nastupiti još i Tim Sweeney, Ben UFO u društvu Space Dimensions Controller, zatim Darshan Jersani, Appleblim, Crazy P, Laura Jones, Gavin Herlihy, PBR Streetgang, Terry Farley, Tiger & Woods, David August i Solomun, te dobra, stara festivalska imena poput Greg Wilson, 2020 Soundsystem na čelu s Ralph Lawsonom. Naravno, bit će i domaćih imena, kao i partyja na Argonautu, te u Barbarelli.

OTEŽANE OKOLNOSTI

Sve u svemu, tišnjansko izdanje Garden festivala obilovat će house, disco i bass ritmom, a ritam pripreme ovogodišnjeg festivala donekle su pokvarile i donedavne ciklone.
– Pripreme u na ovakvom vremenu teku otežano, ali sve će se dodatno zakuhati za dva – tri tjedna kad se i vrijeme proljepša – s osmijehom je poručio Mulabegović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.