Nives Radić prvakinja Hrvatske u full contactu, Karmeli Makelji srebro, Svetin Vukičević juniorski viceprvak

Nives Radić okitila se naslovom seniorske prvakinje Hrvatske u full contactu, dok je njezina klupska kolegica iz Dalmatina Karmela Makelja uzela srebro. Dogodilo se to na Prvenstvu Hrvatske u Omišu, na kojem se natjecalo u nekoliko disciplina.

Nives Radić do zlata je došla u kategoriji do 70 kilograma, i to nakon što joj je finalnu borbu predala Lidia Tošić iz Pit Bulla. Time je Šibenčanka svojoj bogatoj riznici dodala još jedan veliki trofej. Karmela Makelja je, pak, u finalu kategorije do 60 kilograma poražena od Marije Malenice, također članice Pit Bulla.

Dobar posao u Omišu odradio je Svetin Vukičević. Borac Dalmatina okitio se titulom juniorskog viceprvaka države u kategoriji do 60 kilograma, također u disciplini full contact. On je u polufinalu svladao Mihovila Čulinu iz Pit Bulla, da bi u finalu bolji od njega bio Luka Miklečić iz Dubrave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.