Istra 1961 sljedeći je suparnik Šibenika

Nikola Rak: ‘U uzlaznoj smo putanji, vjerujem da ćemo se i iz Pule vratiti s pozitivnim rezultatom’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sjajna je atmosfera na Šubićevcu nakon pobjede nad Lokomotivom u zadnjem kol, prve u povratničkoj sezoni u 1.HNL. U šibenskom prvoligašu i oko njega, kako je kazao jedan naš nogometni trener, a trenutno TV komentator, općenito vlada zdravo ozračje. Narančasti su prije pobjede nad Tomićevom momčadi uzeli i više nego zasluženi bod u Koprivnici, a da je bilo malo sreće i ‘kozmičke pravde’ i u prva tri kola trebali su uloviti koji punat. Možda im se vrati protiv Istre 1961, kod koje gostuju u subotu (17h).

– Istra se nalazi u situaciji u kojoj smo mi bili u prošlom kolu, s jednim bodom, koji su uzeli u Velikoj Gorici i sigurno će ga htjeti potvrditi protiv nas.  Stoga nas čeka jako zahtjevna i teška utakmica – kaže šibenski veznjak Nikola Rak.

Iskusni nogometaš i sam ističe dobro ozračje u momčadi.

– Na nama je da ponovimo pristup iz prvih pet kola. U uzlaznoj smo putanji, osvojili smo bod u Koprivnici, pa tri protiv Lokomotive, tako da vjerujem da ćemo se i iz Pule vratiti s pozitivnim rezutatom – zaključio je Nikola Rak.

Eventualnom pobjedom na Aldo Drosini Šibenik bi se još više primakao sredini ljestvice i izravnom konkurentu pobjegao na šest bodova razlike. Iako, ni remi ne bi bio loš.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: