‘Napokon počinje!’ Za narančaste je dvoboj u Dugopolju finale Svjetskog prvenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Što su se pripremali, pripremali, gotovo je, sutra kreću u akciju. Odnosi se to na nogometaše Šibenika iza kojih su najduže, a kako sami tvrde, i najbolje zimske pripreme do sada, i koji u subotu (15 sati) proljetni dio 2.HNL otvaraju gostovanjem u Dugopolju. Ta je utakmica važno iz više razloga; em što je prva, em što bi se pobjedom narančasti sasvim primakli pozicijama koje vode u 1.HNL.

– Napokon počinje – uskliknuo je Perica Šare na današnjoj presici na Šubićevcu i nastavio: – Spremni smo, i fizički i što se tiče taktičke uigranosti i mislim da se možemo nadati pozitivnom rezultatu u Dugopolju. Pobjedom bismo napravili velik posao, dobili vjetar u leđa za nastavak sezone. –

Drugi dio prvenstva s optimizmom dočekuje i trener Borimir Perković.

– Uvjerenja sam da smo napravili dobar posao i po pitanju dovođenja novih igrača i po pitanju priprema i nadam se da će se to potvrditi u susretu protiv Dugopolja – kaže strateg narančastih, koji u subotu neće moći računati na mladog Marka Bulata koji ima reprezentativne obveze, te na Luku Fuština.

– Nedostajat će nam obojica – poručio je Perković.

Pitamo ga je li se iskristalizirala udarna postava.

– Imamo 15-16 standardnih igrača. Dakle, ne mora značiti da će oni koji startaju u Dugopolju biti u prvih 11 i sljedećeg tjedna – istaknuo je trener Šibenika, koji je svjestan da će pod posebnom lupom biti novi igrači.

– Kukec će sigurno u subotu biti ‘unutra’, a za Španju i Princea još ćemo vidjeti. Ali, kako sam već kazao, uvjeren sam da će se sva trojica pokazati kao pojačanja za nas, da će nam biti od velike koristi – zaključio je Perković.

(foto: Milan Balaban)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: