Bit će mu to 17. klub u karijeri

Nakon Tajvana, riječki Šibenčanin Zoran Vrkić karijeru nastavlja u još jednoj zemlji koju baš ne povezujemo s košarkom

Zoran Vrkić još je jednom potvrdio status ptice selice. Tridesetdvogodišnji košarkaš koji je prije nekoliko sezona bio jedan od nositelja igre GKK Šibenika i koji se i prošlog ljeta povezivao s klubom s Baldekina, karijeru nastavlja u košarkaški egzotičnom Meksiku. Potpisao je, naime, za Plateros Fresnillo, što će mu biti 17. klub u karijeri.

Podsjećamo, riječki Šibenčanin (suprugu upoznao u Šibeniku) prvi je dio prošle sezone odradio u rumunjskom Dinamu iz Bukurešta, da bi onda preselio na Tajvan, gdje je igrao za Kinmen Kaoliang. Svoju bogatu karijeru počeo je u slovenskoj Postojni, uslijedio je Dubrovnik pa prvi angažman u Šibeniku. Igrao je nakon toga Vrkić u Splitu, grčkom Peristeriju, talijanskoj Bologni, pa u Zadru, odakle se vratio u Grčku (Ikaros), a onda je otišao u španjolski Bilbao. Uslijedila je sezona u narančastom, šibenskom dresu, a onda povratak u Baskiju, u San Sebastian. U ABA ligi ponovno je zaigrao u dresu makedonskog Karpoš Sokoli, pa se okušao u franancuskom Nantesu, a onda novi povratak u Španjolsku, u Oviedo. Pa Rumunjska, Tajvan, a sada je na red došao Meksiko.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.